En aften i Musik Galleriet

Da Musik Galleriet i Ansager startede i 1999, var det blandt andet for, at Grethe Engelbrecht kunne praktisere »på hjemmebane« som fortæller og foredragsholder. Og siden har talrige foreninger, grupper og selskaber fra hele Danmark sat kursen mod Ansager til arrangementet »En Aften i Musik Galleriet hos Familien Engelbrecht i Ansager«. Her tilbydes »noget for øje, øre, sjæl og sind« garneret med husets kaffe og hjemmebagte kage.

I dag er det Rie og Helge Engelbrecht , der bærer stafetten videre. Helge byder velkommen, fortæller lidt om Musik Galleriets historie og tager hul på den første fællessang. Herefter overtager Tove Engelbrecht den lille scene i Musik Galleriet og fortæller kort dels om jydepottens historie men også om sin egen historie og sit arbejde med jydepotterne. Og så er der ellers kaffe og kage – og snakken går. Dernæst er det Rie og Helge Engelbrecht, der med foredraget fra »Båret på englevinger« til »Så spil da, knejt!«.

I den efterfølgende pause åbnes dørene til »Englehuset«. Her venter endnu en stor oplevelse for de fleste. Grethe Engelbrecht har dekoreret sit hjem fra gulv til loft med tegninger, billeder, citater, kloge ord og vers. Og det kan være svært at slippe for mange. Men tiden går og også Musik Galleriets egne udstillinger er et kig værd. I pausen serveres kølig hyldeblomst-drik samtidig med at butikken nu er åben, hvor man kan købe postkort, plakater, jydepotter, cd'er, dvd'er, bøger og andet.

Efter pausen runder Helge Engelbrecht af med et musikalsk indspil fra eget sangkatalog og binder desuden en sløjfe på arrangement til et farvel og på gensyn.

En aften i Musik Galleriet

 

FOREDRAG:

EN AFTEN I
MUSIK GALLERIET

Fortælling og foredrag ved Rie og Helge Engelbrecht, fra »Båret på englevinger« til »Så spil da, knejt!«, fællessang, kaffe og kage, besøg i »Englehuset« og med mulighed for at se Musik Galleriets egne udstillinger.

Varighed: 2½ time
Pris: kr. 200,00 pr. person
(min. 35 pers. – max. 75 pers.)

Arrangementet kan bestilles året rundt, formiddage, eftermiddage, aftener – alle ugens dage. Lørdage og søndage samt helligdage mod betaling af tillæg kr. 50,00 pr. person.

Ved ikke udsolgte arrangementer vil det være muligt for enkeltpersoner og grupper at »koble sig på«. Kontakt os for yderligere information vedr. arrangementsmuligheder og eventuelle ledige pladser.