Forretter 2020-11-12T18:08:36+00:00

FORRETTER

 

Tarteletter med høns i asparges kr. 48,-
Kartoffelsuppe med bacondrys kr. 48,-
Klar suppe med kød- og melboller og urter kr. 48,-
Tunmousse med rejer på salat. kr. 59,-
Klassisk rejecocktail kr. 59,-
Rejesalat med grønne asparges, grønt, citronkaviar
og sprødt kr. 79,-
Fiskesymfoni med tre slags fisk, salat og tilbehør kr. 99,-
Koldrøget laks med rygeostecreme, salater, urter
og blåbær kr. 89,-
Oksecarpaccio med basilikumspesto,
ristede pinjekerner og salattop kr. 95,-
Tigerrejer i chili/hvidløgsmarinade på salat med limecreme og brødknas kr. 79,-
Torsk med dild, fennikel, gulerod og Sauce Nage kr. 95,-
Tapastallerken med tre slags kød, salat og tilbehør kr. 99,-
(Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og pisket smør)

FORRETTER

 

FROKOST

  • Maries sild … 110,-
  • Fisketallerken … 125,-
  • Tapastallerken … 125,-
  • Stjerneskud à la Marie … 139,-
  • Pariserbøf … 149,-

AFTEN

  • Rejecocktail … 75,-
  • Koldrøget laks … 79,-
  • Carpaccio … 89,-
  • Kalv i fløde … 175,-
  • Kylling i citron … 155,-
  • Gris på gaflen … 165,-
  • Steak med grønt … 189,-
  • Vanillefløde med frugtkompot … 55,-
  • Miekage med is … 65,-
  • Ostetallerken … 89,-

• Desuden øl, vand, vin, kaffe, te, chokolade, kage samt is fra Nygaards Ismejeri
• Spisning, koncerter og underholdning i opvarmet telt i Mariehaven samt Musik Galleriet
• Maries køkken vil være åbent i forbindelse med alle vore arrangementer
• Bordreservation på e-mail KLIK HER eller tlf. 28 34 30 79 (man.-tors. kl. 10.00-13.00)