Galleri Toves Verden 2018-08-27T12:23:38+00:00

Galleri Toves Verden

Tove Engelbrecht, jydepottekone og billedmaler, har permanente udstillinger af såvel jydepotter som malerier i Musik Galleriet. Tove er også altid at finde i Musik Galleriet ved husets mange forskellige arrangementer. Men Tove er også aktiv på andre fronter og iøvrigt en flittig benyttet underviser i billedmaling. I 2007 åbnede hun Galleri Toves Verden på Lerbækgård uden for Ansager, hvor hun boede tidligere. I dag er Tove rykket ind i naboejendommen til Musik Galleriet og Mariehaven. Her genopstår om kort Galleri Toves Verden i nye og flotte rammer.  Tove kan kontaktes på tlf. 21223671 eller tove@toveengelbrecht.dk.

Galleri Toves Verden

Tove Engelbrecht, jydepottekone og billedmaler, har permanente udstillinger af såvel jydepotter som malerier i Musik Galleriet. Tove er også altid at finde i Musik Galleriet ved husets mange forskellige arrangementer. Men Tove er også aktiv på andre fronter. I 2007 åbnede hun Galleri Toves Verden på hjemadressen Lerbækgård uden for Ansager. Her tager hun gerne imod besøg efter aftale ligesom hun også afholder kurser i billedmaling. Tove er en flittig benyttet underviser i mange sammenhænge.

Galleri Toves Verden finder du ikke kun i Musik Galleriet, men også på hjemadressen: Vejlevej 62, 6823 Ansager. Her har Tove Engelbrecht også permanent udstilling af egne værker samt arbejdende værksted. Tove kan kontaktes på tlf. 7533 9011 eller mail.